Εταιρικό προφίλ

Αρχική » Η εταιρεία » Εταιρικό προφίλ
Εταιρικό προφίλ
Χρειαζεστε κατι; 2810 319161
Η ALFA ΨΥΚΤΙΚΗ, ιδρύθηκε από τον Κώστα Μπελαντή ως αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας του. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα κατασκευής και εμπορίας εξοπλισμού και εγκαταστάσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και μαζικής εστίασης, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και το service μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων και εγκαταστάσεων.

Με εφόδιο την εμπειρία μας και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας στην εμπορική και βιομηχανική ψύξη, καλύπτουμε το σύνολο των αναγκών και των απαιτήσεων κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη, είτε μέσω βιομηχανικής γραμμής παραγωγής ειδικών εξατομικευμένων κατασκευών είτε μέσω εμπορίας των προϊόντων μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε άριστης ποιότητας καινοτόμες επιλογές, πλήρως εναρμονισμένες με τις προδιαγραφές HACCP και τις απαιτήσεις των υγειονομικών υπηρεσιών, και ταυτόχρονα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματικού χώρου και δραστηριότητας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα της  ALFA ΨΥΚΤΙΚΗ, χαρακτηρίζονται από τεχνική και λειτουργική αρτιότητα, φιλικό οικονομικό κόστος κατασκευής, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ελαχιστοποίηση κόστους λειτουργίας και συντήρησης.