Η φιλοσοφία

Αρχική » Η εταιρεία » Η φιλοσοφία
Η φιλοσοφία
Χρειαζεστε κατι; 2810 319161
Η ALFA ΨΥΚΤΙΚΗ δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες εμπορικής και βιομηχανικής ψύξης αλλά και προϊόντα εξοπλισμού καταστημάτων μαζικής εστίασης, εμπορίας τροφίμων και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για την επίτευξη του προαναφερόμενου στόχου μας, επιλέγουμε να επενδύουμε στην πολύχρονη εμπειρία μας, την άρτια τεχνογνωσία μας, την διαρκή ενημέρωσή μας στις εξελίξεις του κλάδου μας, στους πιστοποιημένους συνεργάτες μας, αλλά και στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση του εκάστοτε πελάτη μας.

Για την ALFA ΨΥΚΤΙΚΗ κάθε έργο είναι μοναδικό και αποτελείται από διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Η προσέγγιση της εκάστοτε μελέτης μας πραγματοποιείτε με σαφή προσοχή στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του έργου. Επιλέγουμε να προτείνουμε, να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε εκείνο το προϊόν που θα αποτελέσει το χρηστικότερο εργαλείο μεγιστοποίησης για το επαγγελματικό αποτέλεσμα του πελάτη μας, σε συνδυασμό με το οικονομικότερο δυνατό κόστος. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, είναι πλήρως πιστοποιημένα να πληρούν το σύνολο των προδιαγραφών των αρμόδιων υπηρεσιών, ελεγμένα να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό κατασκευαστικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα, διαρκώς αναζητάμε -με οδηγό την εμπειρία μας- νέες κατασκευαστικές λύσεις και επιλογές οι οποίες θα δώσουν νέα σύγχρονα, καινοτόμα εφόδια στον επαγγελματία. Μέσα από αυτές τις προσπάθειες μας, καταφέραμε να κατασκευάσουμε τον Ξηραντήρα Ανθοτύρου, μια ευρεσιτεχνία της εταιρείας μας απόλυτα λειτουργική και ελεγμένη.

Τέλος, για εμάς στην ALFA ΨΥΚΤΙΚΗ, κανένα έργο δεν ολοκληρώνεται με την κατασκευή και τοποθέτησή του. Παραμένουμε στο πλευρό του πελάτη μας, παρέχοντας κάθε είδους τεχνική υποστήριξη στον τομέα της συντήρησης των μηχανισμών και του εξοπλισμού.